lördag 21 maj 2011

Sommar och sol

Vi alla älskar sommar och sol eller hur? Eller iaf nästan alla. Nu har sommaren äntligen kommit till Sverige efter en oändlig vinter(kändes det som). Sommartider innebär fotografering, fotografering innebär framkallning. Eller det brukade det innebära iaf. I dagens generation lägger vi oftast bilderna på datorn och sedan på något social tjänst som facebook eller flickr.

Jag tycker det är synd att det inte är så många som framkallar sina bilder längre och tänker därför idag berätta att framkalla på nätet är skit lätt. Det finns flertalet sidor med recensioner och topplistor över företag som erbjuder tjänster framkallning på nätet. Dessa sidor brukar också ha bra erbjudande, exempelvis för att få gratis bilder. Gratis bilder? Ja det är möjligt eftersom konkurrensen är stenhård bland sidorna som erbjuder framkallning av digitalabilder på nätet oc erbjuder dig därför gratis bilder helt utan förpliktelser eller dolda krav och avgifter. De hoppas helt enkelt att du blir nöjd med deras tjänst och nästa gång du skall framkalla kort återvänder till det företaget!

Så, skall du lägga upp dina bilder på facebook och flickr eller andra liknande tjänster? Passa även på att framkalla dina kort gratis på nätet. Eller nästintill gratis du behöver bara betala för frakten som är ca 29 kr. Ingen ursäkt eller bortförklaring - Spara dina sommarminnen och bilder i fysiskform!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar